Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2010, 11:42 PM   #3
GSLH
Tecrübeli Üye
 
GSLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 369
Tecrübe Puanı: 57015
GSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond reputeGSLH has a reputation beyond repute
Standart

Alıntı:
acemişansı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu yer doğu karadeniz bölgesinde bu yerde eski ermeni ve rum yerleşim yeri. Resimde ne kadar doğal görünse de elle kontrol edildiğinde işçilik olduğu belli. Ilk resimdeki soldaki oyma nın içinde sağdaki oyma yönünde içinde bir oyma var. Aynı şekilde sağdaki hare gibi oymanında sol kısmında parmak girecek kadar bir oyma var. Yorumlarınız ve görüşleriniz için tekekkürler allah gönlünüze göre versin.
sa. Kareşim kaya sonradan gelmedi ise sabit diyebilirsen bu işaret senin başlan gıç işaretin ve mezar simgeler. O parmak giren delige parmanı sokunca içinde bir eyim yapıyor ise yani u gibi açısı istikametinde araştıma yapacaksı. Yön olarak güney ve güney,batı. Bölgede çökme hafif tümsek veya çakıl topluluguna vsr yere atar.
GSLH isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla