Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-15-2010, 01:36 PM   #24
solmaz
Üye

Tecrübe Puanı: 16017
solmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond repute

Herkesin farklı düşüncesine farklı yorumuna saygı duymak farklılıklara karşılıklı sengi saygı hoş görü içinde yaklaşım insan ahlakı ile baglaşır bir güzelik bir zenginliktir. Burada zaman zaman konulara bakıp bilgiler edinmek istiyorum. özallikle murat kafkas arkadaşımızın definecilige bakış açısından isabet görüyorum bir harfde olsa ögrenmeye çalışıyorum. definecilik mezar deyil her işarette define deyil bunlar dogru olsaydı defineciler ekonomik yönden bu üklede en üst seviyede olurlardı. sanayici iş adamları o işlere yapacagı yatırımı definecilige yapardı. GEÇMİŞ TARİHİ MEDENİYETLERDE YAŞAM HAKKINDA BİLGİ EDİNMEK AYRI BİR KONU olayı maddi boyut iyi olsun algılaması ayrı bir konu hepinize selam ve saygılar.
solmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla