Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-17-2010, 09:19 AM   #6
ozooo
Tecrübeli Üye

ozooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 227017
ozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond repute

Alıntı:
yeşil elmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yüklü bir para ediceğini bende sanmıyordum sadece etme ihtimalini düşünerek sizlere sordum 3-5 milyarlık birşeyse satmam zaten evimin duvarına asarım.çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

s.a bulmadanmı duvara aşacaksın hele bir bul önce dostum sonra kabzası tahta bile olsa yardımcı olurum onarımında temizlenmesinde en azından kapalı çarşıda TANIDIGA YÖNLENDİRİRİM sizin içinde gerçekten dedenizden ve tarihten güzel bir ruya hayal ve tarih susu olur para etmesin ama eski olsun onun verdiği duygu bambaşka hayırlı sabahlar

YAPILAN BİR İŞTE ALLAH RIZASI YOKİSE O İŞTEN HAYIR BEKLEME''''KUL HAKKI SADECE MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ MADDİ VE MANEVİDİR 'Kİ KUL HAKKINI ALLAH C.C BİLE AFFETMEZ''''
ozooo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla