Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2010, 11:26 PM   #7
hira_pc
Administrators

hira_pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
hira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond repute

s.a. parts33 burda mıcır aramanın sebebi nedir anlayamadım ??? o varsayım oda mezarları icin gecerli görülüyor (ama ben görmüyorum) buradaki mezarlar normal sanduka tipi mezar ikişer metre aralıklarla olurlar birini buldunmu diğerlerini bulmk basit... mıcır olayıda varsayıma göre binde bir rastlantı olmustur o kadar kaya mezar yer altı oda mezarların resimleri veya görmüşlüğün vardır hangisinde mıcır olayı var...mezar soygunları eskiden beri oldugundan dolayı adamlar orada mıcırı bırakmazlar zaten...gizlemelerinin sebebi zaten soygun korkusundan değilmiki herseyi düşünenler üç bes metre cevresine mıcır denen atıgını atsınlar????

senin işaretlere gelince koltuk tası veya 3 kanalın bulundugu alan önemli cünkü kimse oyuklan koltuklan kanallan oradaki kuyuları belirlemez kuyulardan oraları belirler ki kuyular cevrede herkez tarafından bilinen yerlerdir...yani bir bölgedeki kuyuları bulmak kolaydır onlar icin işaret yapmaya gerek yok ama kuyulardan hedefe dogru işaret yapmak gerekir ... kuyuların yanında bakman gereken 5-10 metre cevresinde dikkat ceken kaya eger o yoksa kanal ve oturak cevresi resimler gelirse daha iyi olur ...oradaki oymalarında mezarlıgı simgelediğini düşünüyorum... saygılar
hira_pc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla