Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2010, 08:20 PM   #1
aydın61
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 1016
aydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond reputeaydın61 has a reputation beyond repute
Standart bu işaretlere yorum bekliyorum resimlerini çektim ama kayıp tekrardan çekecem

s.a bu işaretlere bana yardımcı olursanız sevinirim az bilgim var ama tam olarak emin olmak istiyorum benim yorumlarımla sizin yorumlarınız nasıl bilmiyorum karadenizliyim ilk işaret üç tepe üzerinde orta tarafta olan ana kayada kaya üzerinde sol el işareti ama işaret sadece parmak kısımları verilmiş yumurta kötü gibi sol el 5parmak izi alt kısmında aynı şekilde yumurta kötü gibi üç tane delik diyelim yorumlarınızı bekliyorum öteki işaret iki delik üst üste biri düzgün ana kayada bu karşısında oyma yarım üçgen bekliyorum
aydın61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Facebook'ta Paylaş