Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-27-2010, 02:36 PM   #6
reis21
Üye

Tecrübe Puanı: 2016
reis21 has a reputation beyond reputereis21 has a reputation beyond reputereis21 has a reputation beyond reputereis21 has a reputation beyond reputereis21 has a reputation beyond reputereis21 has a reputation beyond reputereis21 has a reputation beyond reputereis21 has a reputation beyond reputereis21 has a reputation beyond reputereis21 has a reputation beyond reputereis21 has a reputation beyond repute

Değerli arkadaşım meçhul sana çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı bilgiler verdniz bana biliyorumki suan bu resimlere bakan çoğu kişi bunların bir siteden alıntı olduğunu düsünüyorlar ama bunları gerçekten kendi elimle çektim kendi gözümle gördüm bunların bulunduğu civarda çok kişi tarafından resmi olmayan kazılarda yapıldı ama suana kadar kimsenin bir sonuca ulaştığı bilgisini daha almadım ulaşmıs olsalardı eminimki duyardım çünkü kendi köyümüz bu kare oymanın olduğu bölgenin yakınında bir alanda kazı çalışması yaptık iki dev kayanın arasını kazdık üstteki siyah toparak yaklasık 1.5 metre sonra bitti ve kıpkırmızı bir toprak çıktı.kırmızı toprakta yaklasık 60 70 cm den sonra tuhaf bir toprak çıktı aynızamnda kırmızı toprak bitmeden pis bir koku geldi simdi değişik olan topraktayız kazmayabile gerek yok küreği bile batırdığımızda rahatlıkla giriyo içine ama devam edemedik çünkü korkuyoruz bir tuzaklı olabilir yada üç harf lilerle karsılasabiliriz yada okitlenmiş kapak ağzı açılırsa onun zehirinden ölebiliriz diye simdilik öylece bırakmıs durumdayız sence ne yapmalıyım kazıya devam edersem bu yazdığım tehlikelerle karsılaşma olasılığım yüzde kaç acaba bana bilgi verebilirmisin
reis21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla