Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-27-2010, 06:42 PM   #7
meçhul
Tecrübeli Üye

meçhul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 134017
meçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond repute
Cool yarım iş ham olur!

Alıntı:
reis21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değerli arkadaşım meçhul sana çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı bilgiler verdniz bana biliyorumki suan bu resimlere bakan çoğu kişi bunların bir siteden alıntı olduğunu düsünüyorlar ama bunları gerçekten kendi elimle çektim kendi gözümle gördüm bunların bulunduğu civarda çok kişi tarafından resmi olmayan kazılarda yapıldı ama suana kadar kimsenin bir sonuca ulaştığı bilgisini daha almadım ulaşmıs olsalardı eminimki duyardım çünkü kendi köyümüz bu kare oymanın olduğu bölgenin yakınında bir alanda kazı çalışması yaptık iki dev kayanın arasını kazdık üstteki siyah toparak yaklasık 1.5 metre sonra bitti ve kıpkırmızı bir toprak çıktı.kırmızı toprakta yaklasık 60 70 cm den sonra tuhaf bir toprak çıktı aynızamnda kırmızı toprak bitmeden pis bir koku geldi simdi değişik olan topraktayız kazmayabile gerek yok küreği bile batırdığımızda rahatlıkla giriyo içine ama devam edemedik çünkü korkuyoruz bir tuzaklı olabilir yada üç harf lilerle karsılasabiliriz yada okitlenmiş kapak ağzı açılırsa onun zehirinden ölebiliriz diye simdilik öylece bırakmıs durumdayız sence ne yapmalıyım kazıya devam edersem bu yazdığım tehlikelerle karsılaşma olasılığım yüzde kaç acaba bana bilgi verebilirmisin
arkadaşım neye dayanarak,işareti ne ki kazdınız bilmiyorumda kazıdan çıkan işleme göre hedefe yaklaşmışsınız(ama yarım bırakmışsınız!bu tür işlemler ,kokular normal sende yıllarca hava alınmadan cesede bırakılan hediyeler et,meyve sebze,bez parçaları,insan cesedi,tahta,altın,gümüş,bronz,tuz vb. maddelerin içinde kalsan nasıl kokmasını beklersiniz?üç harflilere karşı nasıl korunmak gerektiği ,sure ve duaları internette var.sorgulayınca çıkar.abdestli,dualı gidersen yüce ALLAH(cc) ın izni ile birşey olmaz.kapak denk gelirse açarken soluma yapmayın.izinli) olarak çalışmanın sonunu getirmekte fayda var.yaradan yarım kalmış işi sevmez.daha önce ki yazdıklarımdan haç ve,balık ve yılan çok basit ve işinizi görür.selamlar.
meçhul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla