selamünaleyküm dostlar bakıyorum işler baya kızışmış samet kardeş biraz işin ndozunu kaçırmış ama sonunda doğruyu görmüş galiba sevgili kardeşim vurarak patlatarak mal almak bizlere yakışmaz devletin kuralları var eğer bunlar uygulanırsa daha iyi olur kanaatindeyiz. bilgisiz ve cahilce yapılan kazıların sonucunu görüyoruz kendileri hiç bir şey elde edemediği gibi canım eserleride tahrip ediyorlar. ister inan ister inanma biz bu işin maddi yönünde değiliz . en azınndan kendi adıma konuşayım.eğer ben bu işi yapmasaydım bu gün ya meyhanede olurdum ya kahvehanede Allaha şükürki temiz hava ve bol güneşli dağlarda dolaşıyor hem tarihi hem doğayı koruyorum belki inanmayabilirsin bu güne kadar kazma ve kürekle dolaşmadım ama bu iş hakkında bir arkeolok kadar bilgi sahibi olduk . nasılmı tabi sizin gibi değerli dostlarımıza sorarak akıl danışarak görerek ve dokunarak . masa başı definecisi değiliz fala bakarak şurayı kır şurayı patlat demedik son yazında dediğin gibi Rabbim verecekse o bulur yolunu yeterki onun ipine iyi sarıl bizim burada işimiz birşeyler verebilmektir . adam atmak değil . ha atarmıyız tabi atarız. yeretki haddi aşmasın ama bir harf öğrenmek isteyene o harfi öğretiriz . bizim bilmediğimizide bize öğretenin kölesi oluruz saygılar DAYI