Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2008, 04:07 PM   #6
hira_pc
Administrators

hira_pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
hira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond repute

davarci arkadasım neresinde sap yiyip saman sıcan olmus sölermisin cok merak ettim ... eger bir yerleden bi kuyruk acın varsa söle bilelim kim oldugunu yorumların neresinde sölenmiş bir karmasıklık var onlar icin cok mana ifade edebilir ama belliki define işareti değildir oda sölenmiştir ha süslemedir ha dini bir manası vardır beni bizi baglarmı bu olay islami bir icerik olmadıgı taktirde beni baglamaz ne anlama geldiği vede bunu bizimkilerin yaptıgını nerden biliyorsun ...bizi baglayan yanı define işaretimidir değilmidir...

ama bizi ilgilendiren define işaretimi değilmi diyedir pekala bu işaretlere define işareti diyen varmıdır sitemizdede sapla samanı karıstırıyorsun ... ama senin bilmediğin bbişeyi sana anlatayımda sen de bişeyler ögren bir cesme yanlarında defineler rastlanmıstır.. bu cesmeyide ben buraya gömücem diye gömen adam yapmamıstır ... yapılmıs ve dikkat eceken cesme onun icin birebir yer belirlemedir zaten sonra eger cevresinde bir uygulama yaptıysa eger 100-150 metre gibi bir yerine işaretii koymustur vede gömüyü cesmeye yakın bir yere koymusturki o cesme ona bölge belirmele işareti olsun diye vede kimsede bu süslemelere define işaretidir dememiştir ...

burası bir define sitesidir burada onun bunun süslemesini tartısacak değiliz...bizim buradaki amacımız kitaplardan bakarak yorum yapmak değil gercek bilgi ve tecrübelerden yola cıkarak yorum yapmaktır ...
hira_pc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla