Alıntı:
alemci1970 Nickli Üyeden Alıntı
slm deyerlı kardesım gırısımlerın gercekten aydınlatıcı hangı fırma olursa olsun hangı cıhaz olursa olsun tek lıra vermeyeceyım artık aldıklarım ve alınan bıcok fırmanın malını kulandım hepsı fasa fıso cope atılacak kımın parası varsa versınler bı hayır kurumuna bagıslamak daha makbuldur bılgın varsa yap yoksa ugrasma ben bunu oyrendım bunca zaman ıcınde hemparanı hemde vaktını calıyo coook maslardınledım sımdı aklıma gelınce kendıme bıle guluyom saygılarrrrrr
|
s.a cümlemizin hakkında hayırlısı inşallah ne mutluki size birçok şeyin farkına varmışsınız BU İŞLER HER NE KADAR UMUT-HAYAL-DE OLSA BİR OKADARDA MADDİYAT tır en önemlisi ise ŞEKTÖR HALİNE GELMESİ ve insanların sırtlarından haksız yere olmayanı var gii gösterip para kazananların rantı olmuş
ALLAHA EMANET OLUN HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH