Konu: delikli kaya
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-16-2010, 11:41 PM   #23
yassıdag
Tecrübeli Üye

yassıdag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 45017
yassıdag has a reputation beyond reputeyassıdag has a reputation beyond reputeyassıdag has a reputation beyond reputeyassıdag has a reputation beyond reputeyassıdag has a reputation beyond reputeyassıdag has a reputation beyond reputeyassıdag has a reputation beyond reputeyassıdag has a reputation beyond reputeyassıdag has a reputation beyond reputeyassıdag has a reputation beyond reputeyassıdag has a reputation beyond repute

s.a sayın killedteam usta buranın heryerinde mezarlar çıkıyor yapmış olduğunuz analiz doğrudur bu işlerde tercübeniz olduğu analizinizden belli oluyor 1974.senesinde istanbulda perşenbe pazarında inşaat yaptıran bir vatandaş nereli olduğumuzu sorarak ve bize bu köyü ve o yeredeki isimleri söyledi buraları tanırmısın diye ve buranın kendisinde harıtası olduğunu söyledi o zamanlar define işinden anlamam ve ilgilen mezdim sonradan hastası olduk şimdi burası benim kendi köyüm yıllardır araştırma yaptım fakat işin içinden çıkamadım nerden şüpelenip kazsak mezar çıkıyor burası erzurum ispire bağlı birköy yorumun için çok teşekkür ederim.
yassıdag isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla