Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-25-2010, 01:26 AM   #2
ilkim111
Tecrübeli Üye

ilkim111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 590017
ilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond repute

Merhabalar, ihtimalleri değerlendirmek bunun içinde deneme yanılma yöntemini uygulamak gerekiyor. Taş içine saklanan veya taş içinde alınmış gömülere şimdiye kadar birçok defineci arkadaşımız rastlanmıştır ve sizinde rastladığınızı zannediyorum. Taş dikkatli incelenirse üst kısımda bulunan çıkıntı kısım ilk etapta dikkat çeksede bana göre önemli olan kısım alt tarafta mavi renk oklarla işaretlediğim kısım. Bu taş iki katmanlı görünmekte ve gerekli iş aletleri ile bu katmanı taştan ayrılmasını sağlamanızdır.

Taşın bulunduğu bölgeye tekrar gittiğinizde taşın dört bir yanında görüntüsünü ve ayrıca taşa sırtınızı vermeniz suretiyle tüm yönlerinde fotoğraflarını çekmenizi rica ediyorum. Çünkü taşta emanet yoksa bu taşın kendisi bir işaret olabilir. Çevreyide incelemek gerekecektir. Kolay gelsin...