Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2011, 12:10 PM   #8
yeniyim45
Üye

Tecrübe Puanı: 3015
yeniyim45 has a reputation beyond reputeyeniyim45 has a reputation beyond reputeyeniyim45 has a reputation beyond reputeyeniyim45 has a reputation beyond reputeyeniyim45 has a reputation beyond reputeyeniyim45 has a reputation beyond reputeyeniyim45 has a reputation beyond reputeyeniyim45 has a reputation beyond reputeyeniyim45 has a reputation beyond reputeyeniyim45 has a reputation beyond reputeyeniyim45 has a reputation beyond repute
Cool

Alıntı:
ilkim111 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu altınların birçok farklı yerde olduğu söyleniyor fakat bunlar rivayetten öteye geçmez kanaatindeyim. Ortada tek gerçek günümüz Avrupa ülkeleri ekonomilerine bakıldığında kriz içinde olmayan tek ülke Almanya diyebiliriz. Merkez bankası rezervinde olan yüklü altınlardan dolayı Almanya ekonomisi çok sağlam. Ben Almaların altınlarını ülkemizden bir şekilde alıp götürdüklerine inanıyorum.
SANA TAMAMIYLE KATILIYORUM.
zira birinci dunya savasinda, ve ikincisinde, bosuna turkiye il beraber olmadilar, butun zenginliklerimiz alip goturduler.
bir ingiliz bakani da diyor ki :
eger turkiye'deki bakanlar avrupada olsalardi; avrupa çoktan batardi, zira osmanli bunlara ne kadar zenginlik birakmis ki yiye yiye bitiremiyorlar 70-80 senedir dedi gazete sutunlarinda....
yeniyim45 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla