Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-26-2011, 05:55 PM   #3
osman kara
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 1015
osman kara has a reputation beyond reputeosman kara has a reputation beyond reputeosman kara has a reputation beyond reputeosman kara has a reputation beyond reputeosman kara has a reputation beyond reputeosman kara has a reputation beyond reputeosman kara has a reputation beyond reputeosman kara has a reputation beyond reputeosman kara has a reputation beyond reputeosman kara has a reputation beyond reputeosman kara has a reputation beyond repute

Teşekkürler tarıkziyad arkadaşım
oymanın karşısından yığma duvar çıktı,duvarı geçip alt inildiğinde barut ile patlama yaptım ve oda diye tahmin ettiğimiz yerden patlamanın sesi yankılandı
ve patlatığım taşın altı çürümüş teneke rengini almış bir karış kadar bu sert toprak altında ise yine aynı kaya ama taş düz çıkmıyor sağ çarı omurgası gibi sağlı sollu aşağıya doğru eğimli.aşağı inmeyi bıraktık tabi akil fikir durdu.
Hatta ilginç bir şey denedim o çamuru stres topu ğibi yaptım ince ten çorabina koyup şakül gibi tutum.nerde boşluk var buluyo altın yakınlarda olsun altına gidiyo bu nedir olurmu böyle bir şey.saygılar
osman kara isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla