Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-28-2011, 12:02 AM   #1
seha
Üye

Tecrübe Puanı: 22014
seha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond repute
Standart Eski çeşme arkasındaki kaya...

Şu anda bulunduğu yerden biraz aşağıya taşınmış bir çeşmenin, ilk bulunduğu yerin yaklaşık 6-7m. arka tarafında bulunan kaya bu arkadaşlar...Bu resmi gönderen bir arkadaş...Bir ermeni o çeşmenin orda para olduğunu söylemiş..O'da cihazla yoklamış oraları. Bana sordu ne yapması gerektiğini bende; eski çeşmenin orijinal yerini bulmasını, üç adım sağını cihazla kontrol etmesini vede arka taraflarını kontrol etmesini söyledim..Bana bu resmi gönderdi.Çeşmenin arka tarafındaymış...Çeşmenin üç adım sağ tarafını cihazı onaylıyormuş..Siz değerli usta ve arkadaşlarında fikrini almak istedim...! Hepinize saygılar ve hürmetler...http://ressim.net/s/upload/6c01445c.jpg
seha isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Facebook'ta Paylaş