Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-22-2011, 06:40 PM   #13
formen16
Tecrübeli Üye

Tecrübe Puanı: 229017
formen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond repute

Alıntı:
aga_0074 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu deniz yıldızı fosilinede benziyor???ve ustaları yorumu çok sert..formen16 ustaya bir sorum olacak..resimsiz işretler bölümünde yorumların yok mu..eyer varsa ozaman sen kahinsin..çünkü resmsiz işaretler bölümünde resim olmadanyorum yapıyorsun,neden bu arkadaşın konusunda detaylı resim yoksa yorum yapmam diyorsun..ozaman resimsiz işaretler bölümündede yorum yapmicaksın ki bu konudaki yorumuna katılayım..

saygılar ağadan..kusur oldu ise affola..
Güzel kardeşim kimse,kimsenin keyfine kahya değilki.Bir yer kafama yatarsa yorum yaparım,yatmazsa yapmam.Bu iş bu kadar basit.
Yorumlarımın sert olmasına gelince.Bu bir tarz meselesidir ama dikkat edersen ilk anda alay gibi gelen yorumlarımda bile küçük anekdotlarla tarihten gelen bazı dersler vermeye çalışıyorum.Ben hayatı bile makaraya alan bir adamım.Amncak insanların şahsiyetlerine saygı göstermeye çok önem veririm.Çünkü hürriyet ve şahsiyetçilik hayatıma şekil veren doktrinin önemli bir kaidesiydi.
Adam gibi detaylı fotoğraf gönderen oldu da,ben yorum yapmadımmı?Yapılan adı üstünde yorum zaten,kesin değilki.Bazısının aklına yatar,bazısının yatmaz.O da kendi bileceği iş.