Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-28-2011, 12:04 AM   #9
formen16
Tecrübeli Üye
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 529
Tecrübe Puanı: 229016
formen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond repute
Standart

Alıntı:
DAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili kardeşim formen ustam haklı aslında olması gerekende bu diğer sitelerde de kesinlikle resimsiz sorulara cevap verilmez. bunu bir fırça olarak değilde sitenin bir kuralını hatırlatma olarak kabul ederseniz sevinirim. saygılar DAYI
DAYI,ben gizemli_KRAL arkadaşımıza cevap yazmaya çalışırken,sen müdahil olup gerekli açıklamayı yapmışsın.
Evet işin doğrusu da bu değilmi?Bak kaç gündür KRAL'dan kayanın işaretle birlikte üstten görünen fotoğraflarını isterken dilimde tüy bitti.Orası ile ilgili sadece bir tek şeyden yani zemin üstü olması için müsait olup olmadığından emin olmak için uğraşıyorum.O resimleri de bu yüzden istiyorum.Yoksa arkadaşı niye uğraştırayım ki?
Hepimiz bu define işinde bir sürü balon şişirildiğini biliyoruz.Hatta bu şişen balonların bazen zeplin olduğuna bile şahit olmuşuzdur.
Hayal aleminde uçup gitmemek ve yanıltıcı yorumlar yapmamak için,fotoğraflama işini artık bir düzene sokmalıyız.DAYI bu konuda desteğin için çok teşekkürler.
Fırça konusu ise KRAL'ın latifesi sanırım.Bazen şakada gereklidir.Muhabbet samimiyeti;samimiyette latifeyi getirir.
Saygılarımla.
__________________
SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL;SÖYLESEM TESİRİ YOK.
FUZULİ
formen16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla