Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2011, 01:50 AM   #16
formen16
Tecrübeli Üye

Tecrübe Puanı: 229017
formen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond repute

Alıntı:
gold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Uploaded with ImageShack.us

evet ustalar attıgım resimlere yorumlarınız çok az acaba önemsiz resimlermi çekiyorum kendimden şüpe ediyorum umarım bunlar işe yarar bilgileriniz bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim resimler arası 300 500 metre aralıgındadır saygılarla üstadlar

Bu yerin taş ocağı ve işaretlerinde taş kesim izleri olduğunu GÜLDEDE dostumuz söylemiş zaten.İlaveten de mezar işareti göremese de olması ihtimalinden bahsetmiş.
Bana göre o ihtimal de yok.Çünkü değirmen taşı kesildiği belli olan bu taş ocağında mezar olduğunu gösteren bir emare yok.
Demek yorumların az olması şahsınla ilgili değil,resimlerinle alakalı bir durum gold kardeş.