Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-18-2008, 11:18 AM   #7
hira_pc
Administrators

hira_pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
hira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond repute

tesekürler arkadasım amacımız zaten yardım ...
evet magara girişindeki kare oyma dikkat cekiyor ... magara girişinde bulunması su ihtimalleri veriyor...
bir malı ile birlikte kaya mezarı iki sandık kasa seklinde olan mal konulmus yeri illa her kare oyma mezar değildir...
yer olarakta icerde ve dısarda olma ihtimali yüksek x işaretinin icerde olması yerin icerde olduguna bir işaret icerde diye düşündünmü ilk baslaman gereken yer direk altıdır sonra altında bulamadıysan x in kesinlikle bir kolunda fark vardır iyi incele farkına varırsın ama bak yine diyorum yer kaya mezarı seklinde düşün üstü horasan kaplamadır cizgileri cıkmadıysa ortaya bulunması zordur bosluk aldıgın yerin kalın zımparayla zımparalanması cizgileri ortaya atar...

dahada olmadı x in net resminide cekersin ...

diğer yandan kare oyma altında hafif belirgin bir kanal var oda yerin dısarda en fazla 10-15 metre üzerinde olabilecegini gösteriyor ...

tahminen icerde olmalı cünkü kare oymanın 20 santim kadar üstüne dikkat et belli belirsiz tam net olmaz zaten yönü veren işaret hafif oyukvar orası el yapımıdır dogala benzesede cünkü kare oyma yanı yön veren oyma veya kanal sekilleri tam belirginlik tasımaz ...
x de son noktanın yakınlıgına delalettir...
hira_pc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla