Bu resim biraz bozukda olsa az cok sahadan genel bir görüntü veriyor. Yeşil ile işaretli yerde malumunuz 5 cm capında delik , sarı ile işaretli yerde en yukarda da gördüğünüz gibi açılmış 2 kaya mezarı yanyana olan yer, kırmızı ile işretli yerde ise üçgen ve mihrap bulunmakta. İstikham ustanın sölediklerine gelince; o açık olan yer magara değil bir kaya mezarı ben tabiri yanlış kullandım. ve burada gördüğümüz 2 adet kaya mezarı daha önce açılmış ve içi boşaltılmış.Eğer vardıysa tabi onu bilmiyorum. Sizinde deiğiniz gibi mihrabın olduğu yerin 5-10 metre daha sağına doğru reme bu şekilde bakıldığında 7 adet daha mezar boşluğu tespit edildi ve bunlar yanyana...Önce bir uzun koridor sinyali aldık boş uzun bir koridor ve bu koridor da sağlı sollu 7 şerden 14 adet mezar 7 si koridorun sağında yediside koridorun solunda. Durum bu. Fakat ben kilise yada tapınak gibi bir yere rastlamadım. Bu yamacın arkasında büyükçe bir dere var. Orada herhangi bir incelemede bulunulmadı. Fakat şu görülen yamaç zaten herşeyi gözler önüne seriyor.