Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-23-2009, 10:03 AM   #12
diamond
Tecrübeli Üye

diamond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 40017
diamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond repute

Uzunca bir uykuya dalmış. Tahminim odur ki yatarken kafasının altına sol kolunu koymuş ve uzuuuuunn süre uyanmamak için yatmış. 2 tahminim var. 1. si sarı ile çizdiğim kare kapak olabilir, ve malı o kapağın altında olabilir. 2. ihtimal ise sol kolunun üzerine yatmış ve tebeşirle çizilen hacın dirsek istikametindeki kolunun bağtığı yer. Yani başının altındaki kolun dirseği ile hacın ucu aynı istikamet. O istikamette taşın öbür yüzünde olabilir. En güçlü ihtimal . Mal bunun altında ve ben üstünde uyuyorum diyor. Sarı ile çizdiğim karenin kenarları sanki horasan kalıntısı gibi. O yüzden kapak olma ihtimali mevcut. Kayadan bağımsız duruyor bu kare gibi olan bölüm.Sonradan koyma sanki. Gerisini ustaların yorumuna bırakıyorum.İçinde kadına ait ziynet eşyaları çıkabilir. Erkekinden daha zengin olur. Bence göğüsünün ölçüsü veya hamileliğinden ziyade başı ve üzerine yattığı kol dikkatimi çekti. Tabi + işaretide yanında cabası.