Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-27-2009, 07:31 PM   #3
lybre
Guest

Tecrübe Puanı: 0
lybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond repute

the lock ustalr müsade edrse acizane fikrimi belrtmek isterim belki bir fikr verir.benzer oyuklar daha onceden de gordum ama benim ki daha genişti ve derin.oranın derinligini tam bilemyorum.sana sunu solyim.kim demiş teknoloj ilerledi diye bwnce aksine geirliyor ve tembelleşiyor insanalr.adamar nelr yappmıs ne aklıl ar mantıkalrla ince hesappalr şimdi ible açılıga kavstruammaıs seyler yappıslar ta binlerce yıl leveli.dcem su ki yakınında herhangi bir dere yatagı , su kemeri yada bilrisen eger yer altından geçen 17 derece lik su kanalalrı eger boyle bise varsa orda muhtemelen onlar havalandrıma çukurlarıdır die düsünyorum.benim bahsettimi ole idi oda oalblr.yanılıyor olablrm tam gormyor.havalandırma çkuru suyun akıısnı sglamak için dir ....saygılar
lybre isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla