Konu: ayak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-28-2009, 07:06 PM   #10
diamond
Tecrübeli Üye

diamond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 40017
diamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond reputediamond has a reputation beyond repute

Volki203_cevre fotolarını ben istedim galiba ilk yorum yapma gereği de bende olsa gerek, ustalarımdan destur alarak tahminlerimi ve gördüklerimi paylaşmak isterim. Çok güzel bir çalışma olmuş bilgilendirme adına oturmuş tektek hazırlamışsın. Eline sağlık.
M işareti demişsin, o m işareti tersten bakıldığında ve seninde çiziminde göründüğü gibi v işareti olmakla birlikte 2 adet mezarın kayanın 3 m2 ciavarın da olduğuna işaret veriyor,ayrıca tümsekte bulunan yığmaların altında bir kuyu girişi mezar odalara ulaşıyor.Yukarıda kayaya sabit etrafı alınmış dediğin kapak olma ihtimali yüksek. Boşluk tespiti yapılılarak kapak olduğu doğrulanabilir.Kal dediğin işaret ana kayaya yönlendiren bir yönverici. Başka bir bilgisayardan yazdığım için resimlerini alıp üzerinde işaretleyemiyorum. Ok işareti ve iki V işareti doğrudan kayanın altına yada içine doğru yönlendiriyor.Ama ustalardan gelecek yorumlar benimkinden daha değerlidir. Buna hiç şüphem yok. Saygılarımla.