Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-31-2009, 02:52 AM   #7
detay
Tecrübeli Üye

detay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 48017
detay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond repute

pekı arkadaslar bırde ben anlatayım
bızım burada 3 odalı bır magara vardı bız buraya gıdıp calısma yapıyorduk gece oldu
ve bız arkadaslarla sıgara ıcmek ıcın pencerelı bır oda vardı oraya cıktık manzarası cok guzel
arkadasın bırısı ıcerde calısmaya devam edıyordu sımdı içerden sesler gelıyor arkadas konusuyor
ama ben yanında kımsenın olmadıgını dusunemedım oanda
bız muhappet edıyoruz 3kısı bırden aklıma dınk ettı bu cocuk kımle konusuyor dıye arkadaslara soyledım kımle konusuyor dıye
icerı bır gırdık bır kaya vardı onu itmeye calısıyor nasıl bagırıyor ama nereye gıttın acsana acsana dıye
bız bunu tuttuk dısarı cıkardık su falan attık suratına korktuk acıkcası
ne oldu dıye soruyorum basladı anlatmaya sız gelenı gormedınızmı dedı yo dedık bır cocuk geldı bana tası kaldırdı
ve altından altınlar cıktı beraber ona bakıyorduk dedı ama bırden koyboldu dedı sonra bız basladık duaya
magranın içinden ayak seslerı basladı gelmeye arkadas tutturdu altınları alacam bırakın benı demeye
bız arkadası zorla cekıyoruz ama sureklı okuyoruz inecegımız yerde boyle ucurum sayılır yuksek
yolu bıldıgımız için yamaclara gıdıyoruz bır basladılar magradan ufak taslar atmaya avuc avuc gelıyor assagıya ındık ama gel bıde bıze sor gunduz 20 dakıka assagıya ınen yolu gece 10 dakıkada indık ama ayak seslerı susumuyor
artık koyun ısıkları gorundu ve ayak seslerı sustu gercekten kotu oluyor arkadaslar
ama ıyıkıde olmus artık allahtan baska kımseden korkmam cunku zarar veremezler sadece korkuturlar
inanmassınız belkı ertesı gun sabhtan yıne oraya gıttık ve otası kazdık ve bişi çıkmadı ama magrada sureklı yarasalar vardı
ogun bırtna bıle yarasa yoktu
detay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla