s.a...arkadslar bu iş resimdeki gorune duvar kısmının arkasına bakna bir giri şoldunu düsünyorum.az sora goreceginiz kare oymalar hepsi o istkamette ve koltuk tasına otrdugun zaman sl kol koyacak yer ivar ve oda o kare lerin oldu yere bakyo ki eger elinin parrmaklarının durusunu yani sadece eli kısmının durusuna gore düsünrseko dedğim yonde kesin bir giriş var....
buda bir baska açı üstten.ogorunen skstrma kemer tasları nı n hemen arkası toprak seviyesinden 1.5 m yukarısı krsı taraf yani orda bi r delik varve bombe duruyor.üstte kayalr var bu yapının tam koesesinde bir işaret var resimde saz gibi gorunyo ama orda oyle değildi.
bahsettiğim işarette bu sag kosede üsste. arkadslar biraz yukardan çekmiim 1. resmi. biraz altına dogru yosunlu olan yer de sanki ord a bir kapı varmsı nidası veryor.ve mntık yurutrsekte her yeri kapalı üzeride kapalıymıs ama çokmus zamanla mutlaka açılan bir yer bir oda vardır die düsünyorum.teskr
ustalar bu gordunuz 3 kare tam koltuk tasının otrdugun zaman baktıgn yonde 20 m kadar ilerde ve ucurum kenarında ana kaya üzerinde.ord dikkat edilirse birde murc izi var derince ve allta ki sanrım yön veryo.işaretin üzerindeki sarı olan tastan ilerisi ucururumbuda sırt ucurma verilipte baklıdıgı zamanki görüs açısı.sizce hangi yon dıgrudur ?
bu resimde koltuk tasının karsındaki 3 karenin 15 m ilersinde yine yerde

sanrım ben birsey kaçmsım burda demin.bu fotoda daha bariz bir sekilde belli.orda kısa bir yön işareti var ve biraz ilerisi ve yeri işaret etmekte sanrım ...bide suvar en son resimde tek olan karenin bir kosesi kanaldı suyu bırakınca aktıgı yön belli diger kareler sabit