Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-23-2009, 12:39 AM   #10
istihkam
Guest

Tecrübe Puanı: 0
istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute

sevgılı mol kardesım s.a her sey gonlunce olsun;

degerlı kardesım ;
bır kere basta sunu soylemelıyım kı ısaretlı tasın dıger cephelerınden fotosunun olmaması sızın ıcın bır kayıp,
ısaretlı tas ve cevre fotosu her fotoda oldugu gıbı bu fototda da son derece onemlı aksı halde tabırı caızze at gozluguyle bızlere olayı sunmus oluyorsun. kılıt ısaret ve ne arayacagımız sol taraftakı fotoda belırtılmıs fakat profıl acısı yeterlı degıl tam ıncelenemıyor. Bu hususları belıtmek ıstedım. sımdı gelelım bu dar acıdan fotonuzun ırdelenmesıne hatamız olursa affola sebebını belıttım.

sevgılı kardesım;

1-si ustaların da belırttııgı gıbı zırve bır kayalık ve bu zırve kayalıga zamaın padısahı tarafından ıslenen ıkı adet yol ve bu yollar uzerınde yıkıntı eskı kopru bu ıkı adet yolun etrafında bulunan mezaralar ve ıkı adet onemlı mezar 1.sı sagdakı yolun yanı koprunun yakınlarında ve oda mezar dıgerı ıse zırvede buutn kayalıkların oldugu yerde kral mezarı.
degerlı ve degersız butun mezarlar dagın yamacından baslayıp taaa kı zırveye kadar toplanmıstır.

2-si işaretı ıslatarak cekmıs olsaydınız bu ıkıncı ıhtımal dahada kuvvetlı olurdukı soyle;
yakınlarda bır oda mezar mevcut ver bu oda mezara ıkı farklı ınıslı yol mevcut yolların her bırı cok uzun ve yol boyunca orme duvardan odalar var ve asıl onemlısı sondakı odakı buuyk ıhtımal tumuluse cıkıyor.

3- sü işaretlı kayanın sag tarafında ıkı uc kısının gucu yetmeyecek kadar kaya bırıkıntııs olacak bu kayaların altında ıkı gırıs mevcut bırıncısı tepeden dıgerı o kayalıgın 3-5 m asagı kısmından duz bı kaya ıkıncıde oradan.

sevgılı kardesım ıhtımallerın bu kadar cok olmasının sebebı (dahada devam edebılırım ama ıcımden gelmıyor) fotolardakı yetersızlıktır sız fotolarla bır adım gelınız bız 10 adım gelelım. yanıltmak ıstemıyorum o acıdan bu yazdıklarımı sadece tez olarak dusunun .
sevgıler.
istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla