Konu: merdiven
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2009, 12:32 AM   #9
JOVİYANUS
Tecrübeli Üye

JOVİYANUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 161017
JOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond repute

istihkm usta yapma bole lütfen.ya bak babam rametli çok urastı çok dayaklar yedim okuyup adam olmam için okumadım.sora tuttu kolumdan abi sanayiye gotrdu demirci yanına dediki adama eti senin kemigi benim ordanda kaçtım gittim ( keske kaçmasaydım) elimde hiç bir zanatım yok.düz içci sıfatındayım.usta bırakta bir zanatım olsun.tek istedigim bu hediyeler müjdeelr define baskalarının olsun ben zanatı istyorum. biliyorum kafanzı arıtyorum ama napyım orenmek için sormak gerek.unutmayınz bir zamanalr sizlerde bole idiniz.o açıdan yardım.öretin valla bu zanatı ebiçimde ta burdan memeleketine kadar gotrecem söz....
JOVİYANUS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla