YARADAN sana vermiş çok çok güzel işaretler.!!!şimdi sırayla gidelim düşünerek hareket edelim.
1-her oyma kendi başına bir mezar gösterir.!!yalnız bitişik olanlar birbirine geçmeli iki oda temsil eder.
2-oyma kenarındaki veya kalbin yanındaki kanalı temizle su dök suyun düştüğü yer işte sana yönü ve yeri verdi.
3- kalp işareti oyma bu da derin olduğunu ve işçiliğinin çok olduğunu gösterir.
4-kalp işareti tehlike işaretidir,tehlikeli tuzaklar mevcuttur.gördüğüm kadarıyla su tuzağı var ve o kayada tuzağın bir parçası dikkat et kayanın altına sakın çalışma yapmadan emniyetini al emi.
5-tehlikeli olan diğer sorun zehir oluşu buda eskiden zehirli mantarlardan elde edildiği içi hala etkilidir.
6-hala soruyorlar tuzak ve zehir hala etkili ve faalmi diye be kardeşim insanı donduruyorsun yıllar sona tekrar canlandırıyorsun ya veya spermlerini donduruyorlar sona doğurtturuyorlar ya buna niye inanmıyorlar anlamıyorum. oda veya mezarda oksijen bittiğinden hava girişi çıkışı olmadığında şu an bekleme uykusundalar.!!!neden anlattım malzemeye eldiven ile çalışın ve dokunun demek istedim.
ALLAH yar ve yardımcınız olsun. kolay gelsin.
Konu meçhul tarafından (03-05-2009 Saat 06:11 PM ) değiştirilmiştir.
Sebep: harf hatası heyacanlandım.1!!
|