Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2009, 03:41 AM   #28
knight
Tecrübeli Üye

knight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 11017
knight has a reputation beyond reputeknight has a reputation beyond reputeknight has a reputation beyond reputeknight has a reputation beyond reputeknight has a reputation beyond reputeknight has a reputation beyond reputeknight has a reputation beyond reputeknight has a reputation beyond reputeknight has a reputation beyond reputeknight has a reputation beyond reputeknight has a reputation beyond repute

theimam58 nikli kardeşimiz toplumumuzun büyük bir kesminin yöneldiği konuya yani define denince ilk akla gelen maddiyata yön vermek istemiş olabilir kendi düşüncesidir saygı göstermek lazım ama kendi adıma konuşuyorum inanın her insanda vardır elbette para biraz cazip gelebilir ama bu bi hastalık bir aşk beni bu alana yönelten o gizem o araştırma duygusu gerektiğinde işaretler yardımıyla gerektiğinde değişik etmenlerle sonuca ulaşabilmenin verdiği heyecanı tatmak. ileriki dönemlerde inşallah tek isteğim siz değerli üstatlarımız gibi bu deneyimi yaşamak. özetlersem benim hayalim Allahın izniyle bu tutkuyu gerçekleştirmek olacaktır. keşke çoğunluk bu yönde olsaydı
knight isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla