Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2009, 06:00 PM   #30
hira_pc
Administrators

hira_pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
hira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond repute

s.a.theimam58 arkadasımız demek istiyorki eger burda yorum yapıyorsan bişey bulmamıssınızdır ben öyle anladım ... eger bulsaydınız sizler burda yorum yapmazdınız peki neden ??? paran olunca butür sitelere girip bilgilerini paylasmak ve baska bilmediğin seyleri ögrenmek olmazmı ??? olur neden olmasın demekki theimam kardeşim ben bulsam bu tür yerlerde işim olmaz demek istiyorsun ... ama yanlıs amac bulmak veya bulmamak değil güzel işe yara bilgilerimizi paylasmak ve kimseyede sen buldunmu ne yaptın diye sormakta değil yorumlarda dahi yorum yapılır gecilir ilerleyen günlerde yorum yapılan kişiye dahi buldunmu diye sorulmaz cünkü bunu sormak bizim görevimiz değil bulduysada kendine bulamadıysada kendine bize yararı varmıdır hayır bir beklentimiz varmıdır hayır pekela niye merak ederiz bulunma varmıdır diye...
bilgi her zaman paylasım ister ki coğalsın... saygılar
hira_pc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla