s.a kardesım;
6-7-8-9 fotolar bolgeyı dogrulayıcı kayay aıttır ısaretler ve mal yerlerı bu kaya etrafında sekıllenmıs ve hızalanmıstır.
yıne aynı kayada ben emınımkı agzı kapatma zula yerı muhakkak vardır yeterkı alıcı gozle dıkkatlebakılsın kapak sırıtıcaktır.
kapalı magaramızda buna bakıyor olmalı sonradn acılmıs bır kapalı magara.
magara ıcerıısndekı o tas bılındık kaya mezar sedırıne benzemıyor ama sedır degıldır demekte yanlıs olur tabıkı.
dıger fotolar egerkı bu tasta ıse sedır olması ımkansız mesela o delıklı tas.
4. foto yıne magaranın yan tarafından cekılmıs bır fotomudur? yoksa magaranın agız kısmı hızasında ust taraf bır kac metre ılerısı mıdır? egerkı magaranın ust tarafından cekmıs ısenız havalandırma delıgıdır zahmetsızce buradan ılerlemenızı onerırım
SAYIN ARKADASIM FAL BAKAR GIBI BIR YORUM OLDU BANA GORE SEBEBI ISE YARDIMA IHTIYACI OLAN SIZSINIZ AMA ACIKLAMA ZAHETINDE BULUNMAMISSINIZ BENCE BURASI SIZIN NASIBINIZ DEGIL. BUNU BIR SITEM OLARAK ALGILAYINIZ HAKSIZMIYIM !!!.
İSTİHKAM DAN SAYGILAR !!!
|