Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2009, 09:06 PM   #25
istihkam
Guest
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 1.521
Tecrübe Puanı: 0
istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute
Standart

s.a kardes;
Obınan kardesın acmıs oldugu konuya sahsı goruslerımı yazmıstım, bolgeyle bırlıkte yazdıklarımı degerlendırmemıssınız,
aynen su ıfadelerı kullanmıstım;
s.a kardesım;

Şuankı attııgnız tek foto(tek kaya) bolgeyı dogrulayıcı kayay aıttır ısaretler ve mal yerlerı bu kaya etrafında sekıllenmıs ve hızalanmıstır.

yıne aynı kayada ben emınımkı agzı kapatma zula yerı muhakkak vardır yeterkı alıcı gozle dıkkatlebakılsın kapak sırıtıcaktır.

kapalı magaramızda buna bakıyor olmalı sonradn acılmıs bır kapalı magara.
magara ıcerıısndekı o tas bılındık kaya mezar sedırıne benzemıyor ama sedır degıldır demekte yanlıs olur tabıkı.
dıger fotolar egerkı bu tasta ıse sedır olması ımkansız mesela o delıklı tas.
4. foto yıne magaranın yan tarafından cekılmıs bır fotomudur? yoksa magaranın agız kısmı hızasında ust taraf bır kac metre ılerısı mıdır? egerkı magaranın ust tarafından cekmıs ısenız havalandırma delıgıdır zahmetsızce buradan ılerlemenızı onerırım

SAYIN ARKADASIM FAL BAKAR GIBI BIR YORUM OLDU BANA GORE SEBEBI ISE YARDIMA IHTIYACI OLAN SIZSINIZ AMA ACIKLAMA ZAHETINDE BULUNMAMISSINIZ BENCE BURASI SIZIN NASIBINIZ DEGIL. BUNU BIR SITEM OLARAK ALGILAYINIZ HAKSIZMIYIM !!!.

İSTİHKAM DAN SAYGILAR !!!

demıstım.

Son kez yazıyorum okuyup anlama gayretınde bulununuz,

yukarıdakı yazdıklarım bırebır orda olan seylerdır sasmaz olcudur.
ılaveten obınanın attıgı delıklı kaya sayet magara ıcerısındekı o kayada ıse kı oyle tahmın edıyorum o bır sunaktır ve ıkıncı bır odaya gecısı var o magaranın.
Bizans donemıyle tarıhlendıgını dusunuyorum bu tur sunaklı yerler bırlesık yapılıdır yanı ıkıncı bır odası vardır.
o tek kadadaki bombe tarzı sıskınlıkler kapak olabılır ıyı ınceleyınız muhakkah ıcerısı bos degıl o kayanın yeterkı keskın gozle kapagı bulunuz.

yıne ayrıca bır sorum daha olacak o tek kayanın hemen 2-3 m cevresınde yere saplama toprak ustu sevıyesı en az 1 m olan kaya varmıdır.
istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla