Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-25-2009, 06:32 PM   #37
SEYRANİ
Administrators

Tecrübe Puanı: 349018
SEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond reputeSEYRANİ has a reputation beyond repute

yok hira kardeşim kimse kırılmaz herkes kerkesin yorumuna saygı duyacak
monol ortaya bir fikir atar ali veli bir fikir atar
ben sen yada başka biri yok kardeşim bana göre bu o degil şöle der bunda kırılacak bişye yok ama şahsi olarak kişi hedef alınır sen ne anlarsın dünkü çocuksun gibi bir muameleye girilirse olmaz herkes ama herkes haddini ve yerini bilecek zamanı geldiginde ben ne ustalar adamlar gördüm fos çıktı
artı bir ustanın göremedini bir çırak şıppadanak görebilir, yeri geldiginde usta dada çıragından bişey kapar . ermeni yada başka azınlık gurupların arasında yetişmek de iş degildir ne ögrenilironların arsında kayduruk kuyduruk işler mallarını bekleyen ermenlier haka var türkiyde bizzat şahitim ama bogazını kessen muvaffak olmazsın.
saygılar