s.a manol kardes.siz ve hutame bak siz diyorum dikkat et.gelmişsiniz siteye yok soledir boledir.nedir kardesim siin amacınız gayeniz.sahsım adına ben ve diger üyeleirimz burdayız ve hep burda olucaz bizi bir zorla tutanmı var yok kendi öz iradem ve sitedeki samiyetlik insnalrın dürüstlugu dür bunun sebebi.ve çokda memnunum herkesten siteyi sevyoruz.ya çıkmısısnız ikiniz ordan sow yapıyonuz.bırakın kardesim sowu ya madem begenmyosunuz ne işniiz var gidinde millet bi rahat etsin ya sahsen vala bayadır azımı açmadım bise demedim ama huzurumu kaçryosunuz ve eminimki baskalrınında.surda tatlı bir atmosferimiz var bozmayın.biz insanı severin iyi yada kotu.sizide sevyoruz.biz severiz yaradalanı yaradandan ötürü diyoruz ama hiç kimsenin de huzur bozmya hakkı yok.dayı demiş orda siz hala konsyosunuz ya.kardesim burası sts yeri değil burda herkes biseyler orenyor biseyler paylasyor samimi bir hava içnide.bide yazmıssınız orya hicbir sitede bole bise gormedim diye.yaw kardesim insan gibi kimenin huzurunu kaçmadan duracaksanız durun durmıcaksanız da gidin be güsel kardesim adam orda deiş diceni hal konsyosunuz ya......
|