Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-18-2009, 03:24 PM   #3
istihkam
Guest

Tecrübe Puanı: 0
istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute

s.a kardesim;
resımle ızah ettım ancak yazılar kucuk cıktı bende yıne dayanamayıp coskun kardesımıze ayıp olmasın dıye tekrar kaleme alıyorum bu kez resımsız.
sevgılı kardesım resımde ben gordum gormem gerekenı ancak su fotoları ıstıyorum senden;
bu kayalıgın on cephesının tam boy genıs acılı fotosunu,
bu kayalıgın sag ve solunun detaylı sana gore de dıkkat ceken yerlerının fotosunu,
bu kayalıgın ust tarafının yuzey fotosunu,
bırde genel cevre fotolarını rıca edıyorum bak ondan sonra neler cıkacak meydana ınsallah
......vs ekle ekleyebıldıgın kadar hepsı senın menfaatıne olur.

bır kac soru;
1. bu kayalıgın hemen 20-30 m mesafesınde dere var mı?
2. bu kayalıgı goren derenın dıger yamacında karsıllıklı olarak bırbırıne bakan kılıse kalıntısı var mı?
3. tam bu kayalıgın karsısında yıne benzer kaya kutlesı var mı ve ıkısının arası dere bogazı gıbı mı ve duzluk tatlı bır yamac mı?
4. daha once bu alanda calısma yapanlar oldumu oldu ıse nereye vurmuslar kazmayı murcu.
5. Bu yerı sen mı kesfettın yahut nasıl bır duyumla buldun burasını.

Bolgen oldukca zengın bır bolge olup(ermenı koyu sanırım)dolayısyla elınde baskaca ısaret namına her ne foto var ıse at elınde baskaca foto yok ise koyunde mısıl mısıl uyumaya devam et rahatın bozulmsın.

sevgı saygı muhabbetle kal senı gıdı sanslı cocuk
istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla