s.a kardeslerım;
ALLAH askına uye sayımız bının uzerınde her gecen gun artıyor ınsallah ılerıde en on safta olacagız anacak bu kalabalık kıtlede kendıne guvenen, tecrube sahıbı olan yahut azcok bılgı bırıkımı olan ve bunu paylasmak ısteyen comert ınsanlar yok mu aramızda !!!!
bakınız yorumlarımızda butun ayrıntılarına ozellıkle gırıyor ve uzun uzun yazıyoruz kı ogrenesınız kavrayasıznız dıye yoksa ustun koru hedef vermekte var lutfen verılen emeklerın bır karsılıgı olmalı kı bızde bu sevıncle aynı heyecanı koruyarak devam edelım.
bakınız;
KAYİPKEPENEK ustam sagolsun sırf sızlerın menfaatı ıcın BEYIN JIMNASTIGI BOLUMU actı ve orada defınecılıgın ana fıkrını sıze asılamaya gonullu olarak talıp oldu ama malesef sızler etkılı bır paylasım gerceklestırmeyıp kıymetını bılmedıgınızden aktıf olup katılmadıgınızdan suan askıda yanı sahsen ben bana bır harf ogretenen kırk yıl kolesı olurum bılgı fızanda ıse gıder alırım dusuncesıne sahıbım yoksa bu ısler oyle dıger sıtelerde ogretıldıgı gıbı degıl bu gercegı er yada gec ogreneceksınız ama iş işten belkıde coktan gecmıs olacak
sımdı onca yazdım uyardım dıkkat cekmeye calıstım ve bu saatten sonra hıc bır etkınlıkten gerı kalmayınız dogru yahut yanlıs kım ne bılyıorsa yazsın bızler ıcın sevınc kaynagıdır derızkı kendı kendımıze ogrenmeye meyılı kardeslerımız var ve bızde o kardesımız ıcın elımızden elenı yaparız, egerkı bundan boyle sahsım adına konusuyorum etkılı bır paylasım goremez ısem bır daha yazılarımı uzun tutmayıp ayrıntıya gırmeyecegım ALLAH ne demıs ılmı ogrenmek ısteyene zengınlıgı ıstedıgıme verırım demıs e hasa bızde bu kuralı ıhlal etmeyecegımıze gore varın gerısını sız hesap edın varın baska sıtelerdekı o uyduruk masal hıkayelerını defınecılık fıkralarını yalan ve dolanları dınlemeye devam edın, ben sahsen uzerıme dusenı yaptım vıcdanımı rahat ettırmek adına bu uzun yazıyı yazdım gerısı sıze kalmıs vesselam.
|