Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-21-2009, 01:46 PM   #10
behçet
Profesyonel Defineci

behçet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 52017
behçet has a reputation beyond reputebehçet has a reputation beyond reputebehçet has a reputation beyond reputebehçet has a reputation beyond reputebehçet has a reputation beyond reputebehçet has a reputation beyond reputebehçet has a reputation beyond reputebehçet has a reputation beyond reputebehçet has a reputation beyond reputebehçet has a reputation beyond reputebehçet has a reputation beyond repute

S.A. Değerli arkadaşlar istihkam ustamız önemli bir konuya değinmiş ve kendisini tebrik ediyorum bu bizler için bir fırsat herkes korkmadan fikrını söyleyebilir bundan ayıp birşey göremiyorum herkes bildiği kadarıyla yorum yapacak kimse yanlış yorum yaptın diye bizleri küçük görmeyecek eğer yanlış yaparsak bu oluyorki doğrusunu öğreneceğımızın bir kanıtıdır yani doğru bildığımız yanlışsa doğruyu öğrenmiş oluruz hani Hz.ALİ Demiştı bana bir harf öğretenı kırk yıl külesi olurum benım şahsım bana bir harf öğreten ömrü boyu külesi olurum.Birde resmi dört bir tarafı çekıp eklese kardeşimız daha iyi yorum alacağını kanısındayım.
Saygılar.