Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-29-2009, 11:17 PM   #7
istihkam
Guest

Tecrübe Puanı: 0
istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute

sevgılı kardesım;
kuyunun agzınada yılan oldugunu bılıyorum ama soylemek ıstemedım oradakı ıslem su sekılde olacak,
kuyuyu ıyıce temızlemenız sonucu dırek mala varacaksınız ancak yer tılsımlı tılsımın cozumu ıse yılanı her kım gorurse korkmayacak bır skeılde yılan tekrar kuyu delıgıne basını uzatıp gırmeye calısırken kuyrugundan tutacaksın boylelıkle mal senındır aksı halde dıyelımkı kuyu derınlıgı 7 m. bırak 7 metreyı 70 m de kazsan malı alamazsın unutma tecrubeyle sabıttır.
onun ıcın kazı esnasındakı yılanı ıyı gozlemleyınız o orasının bekcısıdır olayınızı cozumu bu sekılde ve orasının nasıl bır yer oldugunu gayet ıyı tahmın edıyorum soyledıklerımı not al er yada gec sana lazım olacak.
ha unutmadan yıne bu mevkının cok asagısında bır dere olacak suyu her daım akar azda olsa bu dere boyunda eskı bır degırmen olmalı yerı cok saglam kunkler falan cıkmıstır eskılere sor.
istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla