Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2009, 12:10 AM   #4
sezircan
Üye

Tecrübe Puanı: 1017
sezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond repute

değerli üstadım öncelikle yorumlarınız için çok tşk ederim. allah razı olsun ..birinci olarak o tavuz kuşları yanlışlıkla eklenmiş bir fotodur be oralya hiç alaksı yoktur.... ikici hususta şunu söylemek istiyorum kaya uçurum kenarında bir yerde akra tarafında ormanlık bir alan ver birazda büyük kayalar tam arkatafında ki kayanın üzerinde. birtane küçük kanal tespit ettim ..onuda en kısa zamanda fotolayıp atıcam siteye ..birde şu husu var ben bu dikili kayayın önünü 30 cm kadar kazdım düm düz bir çekilde aşağı gidiyor 3 metre uzunluğundan bir kaya ve aşağı doğru inir düz bir şekilde ne olabilir. üstada zaten az bişey kazdığım resimde mevcut 4. resimde saygılar tşkler
sezircan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla