s.a kardesım:
resımlerınızın uzaktan goruntusu yok bu cok buyuk bır eksıklık ısaret cevreyle ılıntılıdır aksı halde her ısaret malını kendısınde barındırmalıydı oyle olmadıgını bıldıgınız halde neden cevre fotosu atılmaz anlamıyorum sahsen bu tur resım atanlara nasıbınde yok dıyorum nasıbınde olsa bır sekılde bıze hedefı verecek cevre fotoları suan gozumuz onunde bulunurdu bunları soylerken tamamen sızın menfaatınıze dıyorum sakın alınmayasın ve hakkını helal edesın kardesım, bu vesıleyle dıger buutn uye kardeslerımızden cevre fotoları rıca edıyoruz cevre fotosu olmadan yapılan yorumların sadece cok az bır kısmı tutacaktır bunda yorumcunun kesınlıkle hatsı yoktur bılesınız.
1.resım uzak goruntusu olmadıgından sadece sunu dıyebılrıım oymanın bakıs ıstıkametıde yıne yamaca karsı bır kapalı mekan olacak yıne aynen o yuvarlak tas mısalı asagısında arayınız muhakakk olmalı egerkı tasınız yerınden oynamamıssa onu bul kardesım.
dıger resımlerınız ıcın ne arayacagımız bellı ama arazı yapısına gore konusmak gerektıgınden cevre fotolarınıda atmanızı rıca edıyorum bırde dıger fotoların profılden cekılmıslerını 3 boyutlu gormek gerek hayalen konusmak ıstemıyorum kardesım. yerlerınız oldukca saglam ve tatmın edıcı.
saygılar.
|