|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaslar sızce bu elle yapmamı
bılıyorum foto yeterlı degıl ama devamı gelecek |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yosunlardan arınmıs degıısk acıdan fotoları yok mudur
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
velevkı el ısı oldugu farzetsek bıle(andırıyor) ısaretınızın acılımı su sekıldedır.
ısaretınız bır nevı krokıdır ve buyuk ıhtımal ermenı işi. ısaretınız kuzey guney uzantılı mı? bu tur ısaretlerde genelde dogu ve batı olcu alınmıs olup sızı bıraz uzaga atar. dogusu ve batısında 50-60 m mesafededır. sayet bırebır yonlerı uymuyosa cevrede aynen bu cıkıntılara benzer cografı yapı aramalısınız(uzak karsı ıstıkamette). sımdılık bu kadar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
sewlamünaleyküm detay usta evet el yapımı her yeri bağıruyor elle yapıldım diye imkanın varsa üstten ve dört taraftan resim isterim saygılar
|
![]() |
![]() |
#5 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. el yapımı oldugu belli oluyor bunun cevresinde baska işaretler yokmuydu acaba? eger değişik işaretleri varsa buranın eklersin yorumuda o zaman yapalım...
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu resimdeki oluşumun asıl işaretinin nerede olduğu ve ne şakilde olduğu bence daha önemli
asıl olan birinci işaret onu bulursanız burada ne arayacağınız belli olur saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 337017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet elle yapılı bi ibare var etrafını incelerseniz bulabileceginize eminim burada bi obje bulunacaktır
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
valla arkadaslar bugun gıttım makına tuttum oralarda bırkac
işaretlerde vardı aynı mevkıde uzak demıstım ya dayı oralarda bır balık gordum bugun ve 8 yapraklı yonca cesmeye baska bır yerden gelmıs resmını cekecektım ama makınamın pıllerı bıttı malesef cekemedım herkezden ozur dılerım kayıpkepenek ustamın dedıgı cıktı ondanda tesekkur edıyorum mujdesı alınmıs demıstı bugun cobanla konustum oda bana 2 sene oldugunu soyledı |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]()
bu arada ıstıhkam usta
kuzey ve guney ıstıkametımde |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evert tamamiyle el yapımı
emeğine sağlık saygılar agadn
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|