|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 233016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SLM,,
Aşağıda açılan mezarların ilk görüntüsünü göreceksiniz,,,
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 57016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selam ustam elinesalık.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm eline sağlık kardeşim güzel bilgiler ve görüntüler .benim bu şekilde konuşmam belki arkadaşlara garip gelebilir ama bu görüntülerden na anladığına bağlı saygılar
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 77017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ilk açıldıklarında sende ordamıydın?
![]() bu rası hakkında başka bilgi yokmu hangi ülke neresi kimin mezarı .vs vs vs.. güzel bir paylaşım olmuş
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 233016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
slm,,
birinci sorunun cevabi kardeş burası ilk açıldığında burada değildim ,, ikinci sorunun cevabi bursı görsellik bilgi paylaşımı için konmuş resimler,,başkada bilgisi yok elimde,, üçüncü sorunun cevabi,hepsi türkiyede değil ,, Dördüncü sorunun cevcabi bidahaki sefer resimleri yüklerken nüfustan kimlik bilgilerinide alır yüklerim acile geldi nüfus dairesine gidemedim,,güzel paylaşım dileklerin içinde teşekür ederim,, ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ilk resimdeki mezar bulgarisatanda varna muzesinde
trak mezari ben gorme sansi buldum hatta siteyede paylasmistim varna muzesi diye
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
eline saglık
![]() |
#8 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
güzel paylaşım saolasın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2011
Tecrübe Puanı: 34015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ilk fotoğrafta dikkatinizi çektimi herifin bacak arasıda altın kılıftaymış millet değer veriyor demekki
![]()
![]() |
#10 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|