|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
trakyali hazinesi
bulgaristanda varna sehrinde dunyanin en eski altinlari olduklari soyleniyor |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
selam
gerçekten resımlerını bıle gormek çok guzel ve harıkulade tesekkurler saygılar Konu geçmişine sahip çık tarafından (09-17-2008 Saat 08:07 AM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Çok güzeller ya bi trakyalı olarak bana hiç rast gelmedi bunlardan
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kandela usta ilerde İNŞALLAH denk gelir
![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
selam benım trakyalı hemsehrım
sen uzulme denk gelmedı dıye ALLAH senın karsına oyle bı guzellık çıkarır kı adın dunyaya yayılır sasar kalırsın benım parlayan arkadasım saygılar ALLAHA emanet ol |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Emegine sagLık Nadide parçaLara benziyorLar buLan buLmuş heLaL oLsun..Kazı ekibinin en güzeL karşıLaşacagı bir manzara iLe karşıLaştıkLarı kesin ...SAygıLar..
![]() |
#7 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben bunlari muzede gordum resimleri ben cekmedim ama adamlar muzenin ortasina koymuslar mezari icine iskeleti uzerinede altinlari dokmusler cok guzel bi goruntu olmus
bide bu altinlar saf altin karisim yok renklari sanki daha bi sari
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
s a merhaba arkadaşlar vermiş olduğun bilğiler teşekkürler sıkma canını be kandela onlar gibi bizde trakyalı olmamıza ramen bende ilk defa bu kadar güzelini görüyoruz belki bir gün bizede nasip kısmet olursa sanada veririm sıkma canını arkadaşım kandela
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|