![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
aslında çok değerli bilgiler öğrenecektik demekki üzümden hoşlanan yok muş
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
s.a aslında üzüme benziyor ama küpeyi daha çok andırıyor.
aşağıdakide eskiden çocukların sallanan at oyuncağı olurdu ona benzettim ben. burası nedir senin fikrin nedir abim ? |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. DAYI burda bunları ne amacla yaptıkları önemli işaretmi acaba süslememi amacı güdülmüş ... bunları işaret olarak düşünüldüğünde en üst bana kalırsa kilise cevresi mezarlarından bahsediliyor olabilir diğer yandan üzümün bize göre sag yanında üç tane üst üstte centik var artı altındaki köpek direk kapalı girişi vermekte gibi geldi ...
bu konuda ki senin görüşlerini merakla bekliyorum?
![]() |
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Güzel üzüm abi bencede define ile alakası yok çünkü bir yapı üzerinde
zaten formen 16 ustam söylemiş söyleyecegini |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dayı selameleykum ne uzumu salkımı bu salkımı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustalar bende bir yorum yapayım bakın ustalar bu buyuk ihtimalle klise civarı veburada mezar varki cok degerli bir mezar aslanın baktıgı tarafta eski uzum bagları var kutsal sarapların yapıldıgı baglar otaraftada mezarı var bu benim gorusum arkadaslar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]()
hayır usta bu aslan assagıyamı bakıyor
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|