|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
Arkadaslar bu isaretlerin yorumlarini bekliyorum
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadasım hangı işarete
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
ilki bu isaret ve elli adim saydigimda iltindaki cizgi yonunden buyuk kaya uzerinde daire sekli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
cakkal arkadasım bu nerede yerdemı duz sekıldemı
yoksa duvardamı nerede bu işaret bır acıklama yaparmısın |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadasım ilk işaret hangisidir artı elli adım saydım demişsin ve bu yuvarlak oyma var demişsin anlasılan burda iki işaret var ama diğerini göremedim ...
![]() |
#6 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a kardesım;
işaretınızın bır cok manası var ve bu manalardan eleme yapıp sudur demek ıcın cevre fotolarınıda eklemelısınız konunuza dstek verınızkı bızde elımızden gelenı yapalım yoksa tek foto ınsanı ne hevese getırır nede sana bır menfaatı dokunur , ısaret alabıldıgınce coktur onemlı olan sonuc almak sonuc ıcın sızde elınızden gelenı yapmalısınız aksı halde basarısız olmanız kacınılmazdır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
cakal kardeşim hangi işaretten 50 adım saydın
neye göre 50 adım ilk işaretiniz görünmüyor halka şeklindeki işaretinizin anlamına gelince yamaç sonlarına doğru kuyu arayın muhtemelen üstü kapalıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
işaret mezar olduğunu ve mezarın kapatıldığını ifade etmiş.ayrıca kayalıkta daire şeklinde kapatma taşı olduğunu göstermiş,kayalıkta horasanla kapatılmış ana kaya renginden farklı renk,şekil veebetı belli olan bir noktayı ara senin hedefin orası iyi incele ve tahlil et;kapalı olan yerin genelde açık ağız yönü güneydoğu cephesinde,ova ve dereye bakar sende onların inanç ve düşüncelerine odaklan empati yap,yatarken gözün nereye baksın?,uyandığında ilk nereyi görmek istersin?,su sesi huzur ve zevk verir ona göre araştırma yap emi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|