|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu işareti çözerim diyen ?
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2012
Tecrübe Puanı: 108014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ayağın uç tarafına devam et ikinci işareti bul
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hani yorumlar agalar yardım edin yavv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
o zaman o yuvarlak oymaları görelim amabu resimden başka yokmu usta yarısına güneş vurmuş gözükmüyor diğer yarısınıda gölge kapatmış belli olmuyor tek resimle biraz zor olur bu iş
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2012
Tecrübe Puanı: 108014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mezarlık alanına doğru gidiyorum takip et beni diyor her yer bizans mezarlığı ama ne çare fakir garıban lar..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 37015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sa.arkadaşlar bu gormuş oldugunuz işaret derki ben tek ayagımın uzerindeyim sol ayagım geride yani arkadaki dagın arkasında bir magaranın kapısın onunde ayagımı gorursen ayagımı olç ve magarayı aç saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
orada bir kapımı var banamı ole geldi...
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|