|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yorumlarınız
tşk. |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sevgılı kardesım;
5. resım sol alt kosede belırgın bır kaya mezarı gırısı mevcut zaten oraya dıkkat cekmıssınız. Hac ısaretının uzak cekımde yerını tam olarak ısaretlersenız daha ııy olacaktır cunku; sag kanat oldugu gıbı sol kanatta da bır adet mezar olacagını umuyorum agırlıklı olrak hacın sag kanadına dıkkat cekılmıs. burada bulacagın mezarlar katlı olabılır onun ıcın mezar tavan ve tabanları cok ıyı kontrol edınız. bırde hacın hemen onunde yere 1 metre sondaj vurunuz bakalım toprak yapıısnda neler goze carpacak resımlerınız cok ılgınc resme gore bıze bakan yuzde bır cok kaya mezarı var hayırlı olsun kardesım. (konuyla ılgılı baskaca fotolarınız var ıse onlarıda yukleyınız) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
üstat Olanlari Yükledim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardes istikam ustanın dediği gibi hacın sagına calıs. sag kısımında ucgen işareti var resimde gorulduğu gibi sanırım giriş orası olabilir.buranın dısında farklı mezarlarda olabilir iyi arastırınız.işaretın tepesinide kontrol edin. duzlukse farklı işaretlerede rastlayabilirsiniz.
kolay gelsin kardesim |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadasım kiliseye ait bir yer yani kiliseye ait derken muhtemel burada papaz mezarları olmalı yalnı zbunlar büyük olasılıkla oda mezarlar istihkam ustanın dediği gibi yüzde zaten yerleri belirgin bundan emin olki cok saglam mezarlar var ama burada kilisenin parasıda olabilir bir ihtimallen odalara girildiğinde kücük gecişler aranmalı kaya icine dogru ama oda iclerinden olmaya bilirde zaten tepede bir hayvan sekli var ama onuda cıkartamadım .... cizili yerlere bir bak bakalım zaten istihkam ustam da buralardan bahsetmiş galiba birde mavi olan yer bana suratı anımsattı ...
![]() buradaki resimdede yuvarlak icine aldıgım alana bir bak bakalım oturak tası varmıdır???? ![]()
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
eski roma hacı-bunu ermenilerde sıkca kullandılar
istavrozun sağında ters V duruyor ikielini yanlara doğru aç birkulaç mesafede bir kapak ara yoksa 5 adımı dene düğer resimleri gözden geçirdim de ooooooooo birden fazla kayamezarı <kral odası>mevcut kapılar sana bakıyor sen kapılara bakıyorsun... bakışmayın....kapışın saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]()
üstat yer çok hareketli hızlı olabilecek yer gözüküyor mu?
tşk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yer frig vasizine benziyor
sit alanı olması muhtemel buradaki yerkerin hepsi büyük işçilik sit alanı olmamasını ve ruhsat almanı tavsiye ediyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]()
üstat vadinin sonu.antalya sınırı
bölge sit degil . ama cıkanlar sit ilan ettrebilir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
vay beee benim can TÜRKİYEM de hala böle yerler duruyomu?
altı adet kaya oda mezarı canlı capcanlı ne duruyosun beya kardeş!!!!! kaya yüzeyi yıpranmış ve kapılar ortaya iiice çıkmış!!!ayrıca kaya yüzeyindeki farklılık çok belirgin o dönemin altı kral ve kraliçesi yanyana malları kat be kat zengin oldun piyangonu al. yalnız kazancının üçte birini hayır hasanet ,fakir fukaraya verki bereketini gör!!!emi canım sana fayda getirsin. islam inancındaki define haklarını iiii oku kolay gele.ALLAH yar ve yardımcın olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|