|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ufak bir çukurda taştan ayı bir kuzu büyüklüyünde arkasında 50 mt kadar gerisinde çeşme var yer köylerin çıktığı yayla bölgesinde deyerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar iki yönlü çekilmiş resim
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
Tecrübe Puanı: 4017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
resim ekleyemedim arkadaşlar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 122017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a
karizma kardes msn demisin
inandim rabbimin kitabi kur´anina diyipte insanlarin dünya düsüncelerinin pesine düsünler aciz ve ölümlü insanlarin düsünceleri ve ilkelerini ALLAH´in emirlerinden , yasaklarindan ve ilminden üstün görerek (ALLAH in ayetlerini bir kenara atip)ölümlü insanlarin dünya düsüncelerini benimseyip hayatina gecirenlere ne denir ???? 12:106 - Onların çoğu şirk koşmadan Allah'a iman etmezler (imanlarına az çok bir şirk karıştırırlar). 4:116 - Şüphesiz Allah kendisine ortak koşulmasını bağışlamaz. Bunun dışında dilediğini bağışlar. Allah'a ortak koşan, muhakkak ki, derin bir sapıklığa düşmüştür. kur´an hayattir, ALLAH´in kelamidir, emirdir ,ögüttür ,kur´an gercek ahlaktir ,insanlari uyaran ,ALLAH ´a ulastiran yegane ve dosdogru bir yoldur vesselam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
![]()
[QUOTE=karizma24;8776]ufak bir çukurda taştan ayı bir kuzu büyüklüyünde arkasında 50 mt kadar gerisinde çeşme var yer köylerin çıktığı yayla bölgesinde deyerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar iki yönlü çekilmiş resim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
![]()
evet msn deyim resim ekleyemedim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 122017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
msn me ekledim kabul et bekliyom
inandim rabbimin kitabi kur´anina diyipte insanlarin dünya düsüncelerinin pesine düsünler aciz ve ölümlü insanlarin düsünceleri ve ilkelerini ALLAH´in emirlerinden , yasaklarindan ve ilminden üstün görerek (ALLAH in ayetlerini bir kenara atip)ölümlü insanlarin dünya düsüncelerini benimseyip hayatina gecirenlere ne denir ???? 12:106 - Onların çoğu şirk koşmadan Allah'a iman etmezler (imanlarına az çok bir şirk karıştırırlar). 4:116 - Şüphesiz Allah kendisine ortak koşulmasını bağışlamaz. Bunun dışında dilediğini bağışlar. Allah'a ortak koşan, muhakkak ki, derin bir sapıklığa düşmüştür. kur´an hayattir, ALLAH´in kelamidir, emirdir ,ögüttür ,kur´an gercek ahlaktir ,insanlari uyaran ,ALLAH ´a ulastiran yegane ve dosdogru bir yoldur vesselam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a honuslu abiçhayrlı ugurlu olsun verdigin emekelrin ve tecrübeleiin gözden kaçmamıs ve administrators oolmussun.emin ol ki hakkınlak azandın takrar terik edyorum seni....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Üye
![]()
bana ileti gelmedi eklediyine dair honuslu kardeş yanlış eklemiş olmayasın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Üye
![]() Alıntı:
sağlı sollu çekilmiş resim resiminde resimini cepten çektim onedenle çok net deyil belki ayının oldığu yer ufak bir çokurçok az su akar yazın kurudur ayının gidiş yönünü araştırdım kayda deyer birşey bulamadım deyerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|