|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
...........
............. |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben resimleri atamıyorum yardım edecek arkadaşlar varmı resim yukleme yerine bulamıyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sıtede resım yukleme ıle ılgılı gereklı acıklama mevcut sayet yapamaz ısenız.
[email protected] kardesım bu benım msn adresım. yardımcı olayım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 77017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çok değerli karainci kardeşim siteye hoş sefa geldin eğerli resimleri atamıyorsan bana at ben atarım
seni daha çok aramızda görmek istiyorum.. değerli ustalar karainci adlı kardeşim yakın zaman diliminde yüz yüze tanışdığım biridir beni kırmayarak sitemize geldiği içinde sonzus teşekkürler. hoş geldin ... karainci..
![]() |
#5 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
anlasıldı turk30 kardesım ınsallah umdugundan otesıne vesıle olur kendısı.
turk30 kardesım ne demısler sen cıcek ol arılar pesınde pervane olsun demekkı dostlugun ve muhabbetın arkadaslara tad verıyorkı onlarda senınle bırlıkte sen nereye onlarda oraya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Üye
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
![]()
turk30 kardesım ılgılı resımlerı en kısa zamanda atacaktır.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 157017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
karainci hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. http://img694.imageshack.us/img694/5396/emeesaygj.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 77017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
atmasına atıcamda henüz gelmedi bana resimler. karainci.
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|