|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Horasan sıva kullanılarak yapılmış olan işaretler, kayanın alt kısmının tavan kısmında bulunmaktadır. Dışarıdan bakıldığında görülmesi imkansız. Ancak eğilerek baktığımızda görebiliyoruz. İşaretlerin bulunduğu kaya ve tam yerleri yukarıda ki fotoğraflarda gösterilmiştir. ![]() İşaretlerden birisi küçük kare oyma olarak yapılmış diğeri ise havalandırma bacası şeklinde fakat içerisinde üçgen oluşturan üç delik bulunmaktadır. İşaretlerin gizlenmiş olarak yapılmış olması tekrar geriye dönüldüğünde hangi kayada işaretlerin olduğunu tespit etmek kayanın üzerinde bulunan incir ağacı hedeflenmiştir. ![]() Fotoğrafları oldukça net çekmeye ve belirgin olmasına çalıştım. İşaretlerin bulunduğu 300 m2'lik alan içerinde toplam 3 defa resmi kazı çalışması yapılmış. Son resmi kazıda ise bir patlama meydana gelmiş ve patlamada paletli bir kepçe parçalanmış vede müzeden görevli bir memur hayatını kaybetmiştir. Resmi kazıyı gerçekleştiren vatandaşımızla yaptığım görüşmede buranın tılsımlı olduğuna inandıklarını anladım. Ben aynı görüşte olmasamda bilgileri sizinle paylaşmak istedim. Ellerinde bulunan belgeye göre resmi kazı aldıklarını ve işaretlerin bulunduğu yerin adının ise HARMANDERE mevkiisi olduğunu öğrendim. Diğer bir kayada resmi kazıda parçalanmadan önce bir OK işareti ile İSTAVROZ işaretininde olduğunu söylediler. Belgelerine göre eşkiya başına yurt dışından gelen yardım parası bulunmaktadır. Toplamda 8 ton altın para geçiyormuş. ![]() İşaretlerin bulunduğu kayanın yakından görünümü ve üzerinde bulunan incir ağacıda bu fotoğrafta yer almaktadır. www.defineburada.com ailesi üyelerinin gizlenmiş işaretler hakkında ki yorumlarını paylaşmalarını rica ediyorum. Her bakış açısı farklı olduğu gibi her düşüncede farklıdır. Kolay gelsin...
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm ilkim kardeş güzel örnekler sağol
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gerçekten ellerine sağlık.Hem güzel çekim, hemde güzel bir anlatım olmuş.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın lütfen, ben detayları ile birlikte bir konu paylaştım fakat örnek teşkil etmesi için paylaşmadım. Hala definenin yeri bulunmuş değil !!! Çözüm önerilerinin tüm site üyeleri tarafından yoruma dökülmesini rica etmekteyim.
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bir girişi ve iki havalndırması olan alandan bahsediyoruz
işaretleri önümüze koyduğumuzda havalndırmaların üstünün bir şekilde kapatılmış ve gizlenmiş olduğuna eminim birbirine yaslanmış şekilde iki yada üç kaya tarafından (sivritaşlar )arayınız havalndırmaların bulunmasıyla girişin bulunması kolaylaşacaktır işaretlere çok uzakta olmayacağını düşünüyorum patlayan yerdeki haç ve diğer kaybolan işaretlerin yakınında olabilir ama dikkatli aranması gerekiyor hiç bir detayı atlamadan aranmalı |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm dostlar ikinizi bi görmek gerçekten sevindirici
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 47017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hedef bence karşı yamaçta tümsek olan yer olmalı resim yok ii bir yorum olmadı ama şimdilik bu kadar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
üçgen şeklinde 3 tane mezar var
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. resimde yuvarlak icine aldıgım yeri yakaladınmı tılsımlı oldugu anlasılmaktadır ... eger bu tılsımıda halledecek imkanın yoksa buranın üzerine gitmemek cok dogru bir olaydır... bir kac kişi yasamını yitirmiş galiba devam edildiği taktirde dahasıda olabilir o yüzden önce tılsım olayı halledilmeli sonra devam edilmeli...
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|